Verzendopties & Retourbeleid

Bezorging van bestellingen

Tarieven:

- Verzending binnen Nederland vanaf € 6,95

- Verzending binnen België vanaf € 9,95

Levertijd:

Bestellingen worden verzonden via PostNL pakketpost. De levertijd hangt af van de snelheid van de postbezorging van PostNL. Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling m.u.v. feestdagen binnen 1 week verzonden, tenzij anders aangegeven tijdens het bestelproces. Aniplaza is niet verantwoordelijk voor schade van artikelen door het verzendproces. Indien dit zich voordoet, neem dan contact op met Aniplaza. De klant is zelf verantwoordelijk voor het invoeren van de juiste adresgegevens. Indien u hier een fout in maakt, is Aniplaza niet aansprakelijk.Pre-Orders

Aniplaza biedt Pre-Orders aan op artikelen met een datum van uitgifte in de toekomst. Alle levertermijnen voor deze pre-orders zijn indicatief en buiten de invloed van Aniplaza om. Het is mogelijk dat er vertragingen van levering voorkomen.

 

Retourneren en annuleren

Bestellingen kunnen geannuleerd worden door middel van het sturen van een E-mail naar bovenstaand E-mailadres o.v.v. Retour. U heeft het recht om producten binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling te retourneren, indien u ontevreden bent. Let wel dat de verzendkosten dan voor uw eigen rekening zijn. U bent als klant verantwoordelijk voor het goed verpakken en verzenden van het retourproduct. Daarnaast dient het product ongeopend te zijn. Als het product niet goed wordt geretourneerd, kan Aniplaza de kosten van dit product niet vergoeden.

Artikelen met een willekeurige aard zoals invidividuele “Trading Card Game Booster Packs”, individuele “Random figures”, individuele “Random Keychains”, en andere "Gacha" producten vallen onder uitzondering van retourrecht, aangezien Aniplaza niet kan garanderen dat deze producten onbewerkt worden geretourneerd.

"Evenementen-tickets" vallen onder uitzondering van retourrecht, aangezien deze garant staat voor een reservering voor een activiteit met een vaste datum.

Aniplaza heeft het recht om bestellingen die niet volgens de algemene voorwaarden zijn geplaatst te annuleren.

© 2019 - 2024 Aniplaza | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel