Algemene voorwaarden
Lees voordat je gaat bestellen de algemene voorwaarden. Je dient akkoord te gaan met de algemene voorwaarden als je een bestelling plaatst. Heb je vragen? Neem dan contact op met Aniplaza via het contactformulier!

Artikel 1: Toepassing
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst die tot stand is gekomen tussen Aniplaza.nl en de consument. Bij het aangaan van een overeenkomst met Aniplaza.nl, ga je akkoord met deze algemene voorwaarden. Van deze voorwaarden wordt alleen afgeweken indien Aniplaza.nl hier schriftelijk mee heeft ingestemd. Met overeenkomst wordt in dit geval bedoeld het plaatsen van een bestelling of reservering; het ingaan op een aanbieding.

Artikel 2: Producten en prijs
Alle producten op Aniplaza.nl zijn zo grondig mogelijk beschreven. Indien er vragen zijn over de artikelen die niet vermeld zijn, of als er problemen voordoen met de door uw bestelde artikelen, kunt u contact opnemen met Aniplaza via ons bovenstaande contactformulier. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief de verzendkosten. Aniplaza.nl is ten alle tijden gerechtigd prijswijzigingen aan te brengen.

Artikel 3: Garantie
Alle artikelen die verkocht worden op Aniplaza.nl zijn nieuw en van goede kwaliteit tenzij nadrukkelijk anders vermeld. De producten op de site zijn zo grondig mogelijk beschreven. Indien er vragen zijn over artikelen die niet van de website herleid kunnen worden, of als er problemen voordoen met de door uw bestelde artikelen, neem dan contact op met Aniplaza via ons bovenstaande contactformulier.

Artikel 4: Inventaris
Alle producten op Aniplaza.nl zijn fysiek op voorraad tenzij nadrukkelijk anders vermeld. Aniplaza zet zich in om de inventaris op Aniplaza.nl ten alle tijden up-to-date te houden. Indien het voorkomt dat een product niet langer leverbaar is, behoudt Aniplaza zich het recht deze bestelling (deels) te annuleren. De klant zal hierover geïnformeerd worden om een toepasselijke oplossing te vinden.

Artikel 5: Levering
Bestellingen worden verzonden via PostNL brievenbus- of pakketpost. De levertijd hangt af van de snelheid van de postbezorging van PostNL. Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling m.u.v. feestdagen binnen 1 week verzonden, tenzij anders aangegeven tijdens het bestelproces. Aniplaza.nl is niet verantwoordelijk voor schade van artikelen door het verzendproces. Indien dit zich voordoet, neem dan contact op met Aniplaza. De klant is zelf verantwoordelijk voor het invoeren van de juiste adresgegevens. Indien u hier een fout in maakt, is Aniplaza.nl niet aansprakelijk.

Artikel 6: Betaling
Op Aniplaza.nl kan worden betaald door middel van iDeal en Bancontact.

Artikel 7: Klachten
Indien er klachten zijn kan er contact opgenomen worden met Aniplaza. Er zal dan altijd worden gezocht naar een passende oplossing voor het probleem. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Artikel 8: Pre-Orders
Aniplaza biedt Pre-Orders aan op artikelen met een datum van uitgifte in de toekomst. Alle levertermijnen voor deze pre-orders zijn indicatief en buiten de invloed van Aniplaza om. Het is mogelijk dat er vertragingen van levering voorkomen. Overschrijding van de indicatieve levertermijn geeft de consument geen recht op schadevergoeding. Pre-Orders zijn niet te annuleren of retourneren mits Aniplaza het artikel volgens artikel 3 naar behoren heeft geleverd.

Artikel 9: Evenementen-Tickets
Aniplaza biedt “evenementen-tickets” aan. Aniplaza biedt de klant een reservering voor deelname aan het evenement vermeld bij dit product. Daarnaast geeft de aankoop van dit product recht op de producten welke bij aanvang van het evenement aan de klant worden geleverd. Indien de klant niet aan de activiteit deelneemt, biedt Aniplaza alsnog de producten aan welke bij de activiteit aan de klant worden geleverd. Het product waarop de klant recht heeft zal in dat geval met achtneming van artikel 5 voor de klant beschikbaar blijven. Eventuele verzendkosten welke nog niet door de klant voldaan zijn, dienen hiervoor betaald te worden.

Artikel 10: Annuleren en retourneren
Bestellingen kunnen geannuleerd worden door middel van het sturen van een bericht via bovenstaand contactformulier o.v.v. Retour. U heeft het recht om producten binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling te retourneren, indien u ontevreden bent. Let wel dat de verzendkosten dan voor uw eigen rekening zijn. U bent als klant verantwoordelijk voor het goed verpakken en verzenden van het retourproduct. Daarnaast dient het product ongeopend te zijn. Als het product niet goed wordt geretourneerd, kan Aniplaza.nl de kosten van dit product niet vergoeden.

Artikelen met een willekeurige aard zoals invidividuele “Trading Card Game Booster Packs”, individuele “Random figures” en individuele “Random Keychains” vallen onder uitzondering van retourrecht, aangezien Aniplaza niet kan garanderen dat deze producten onbewerkt worden geretourneerd.
"Evenementen-tickets" vallen onder uitzondering van retourrecht, aangezien deze garant staat voor een reservering voor een activiteit met een vaste datum. Zoals vermeld in artikel 9 worden producten bijbehorend bij de reservering alsnog aan de klant beschikbaar gesteld op een latere datum.
Aniplaza.nl heeft het recht om bestellingen die niet volgens de algemene voorwaarden zijn geplaatst te annuleren.

Artikel 11:Kortingscodes
Bij specifieke acties of promoties zijn kortingscodes beschikbaar. Het gebruik van een kortingscode is alleen legitiem als deze wordt gebruikt bij de daarvoor bedoelde artikelen. Dit wordt vermeld bij de actie of promotie, of bij de artikelen zelf. Indien een kortingscode onjuist wordt gebruikt, wordt er contact met de klant opgenomen om dit op te lossen. De bestelling wordt pas verzonden als het juiste totaalbedrag van de bestelling is betaald.

Artikel 12: Wijzigingen
Aniplaza.nl is ten alle tijden gerechtigd om een wijziging aan te brengen in de algemene voorwaarden.

Aniplaza
Binnendraaierij 41
1021PP Amsterdam
Nederland

KvK Nr.: 83156518(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2019 - 2024 Aniplaza | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel