Bij Aniplaza specialiseren we in Trading Card Game tournaments! Bij ons vind je gegarandeerd van een gezellig toernooi met professionele organisatie, voor zowel beginners als gevorderden. Hieronder zie je toernooien welke momenteel op onze planning staan.

Heb je een suggestie waar je ons graag zou zien? Of zoek je onze hulp in een evenement opzetten? Neem dan Contact met ons op!

 

AbunaiCon 2022

12, 13 & 14 augustus 2022 - Veldhoven

Tijdens Abunai 2022 kan je meedoen aan de Pokémon en Yu-Gi-Oh toernooien van Aniplaza! Speel van het begin van de conventie tot diep in de avond mee aan onze toernooien en special events in het NH Koningshof in Veldhoven. Geschikt voor beginnende als ervaren spelers! Kom je gezellig een paar potjes spelen, nieuwe kaarten ruilen met medespelers, of pak jij de titel Pokémon of Yu-Gi-Oh Abunai Kampioen van 2022? Meer informatie op de website van Abunai!

 

 

AnimeCon 2022

10, 11 & 12 juni 2022 - Rijswijk

In juni 2022 organiseerde Aniplaza de Pokémon en Yu-Gi-Oh toernooien bij AnimeCon in de Broodfabriek in Rijswijk! Dank jullie wel voor het meedoen, en tot de volgende editie! Bekijk de highlights op onze Social Media: Facebook & Instagram

 

 

Yu-Gi-Oh! Remote Duel

Elke woensdagavond - 19:30 - Online (discord.gg)

Elke week organiseert Aniplaza een Yu-Gi-Oh "Remote Duel" toernooi! Deze toernooien vinden online plaats en hebben de zelfde regels als je bij een normaal toernooi zou zien. Duels worden gespeeld via het gebruik van je smartphonecamera en -microfoon, of webcam en microfoon, in een Discord video-chat kanaal met je tegenstander. Een start-up gids is in de Discord server te vinden!

Alle instructies, inschrijvingen, en speelruimtes vind je in de Aniplaza Discord Server!

© 2019 - 2024 Aniplaza | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel